UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "Сімпсонах" ніколи не будуть озвучувати кольорових персонажів білі актори

Крім цього, актор Майк Генрі, який озвучував чорношкірого персонажа Клівленда в "Гріффіни" заявив, що більше не буде цього робити.

Продюсери серіалу «Сімпсони» заявили, що надалі білі актори не будуть озвучувати кольорових персонажів, повідомляє Variety.

"Рухаючись далі," Сімпсони "більше не притягатимуть білих акторів для озвучення небілих персонажів», - йдеться в заяві команди серіалу.

"Це була честь для мене грати Клівленда в" Гріффіни "протягом 20 років. Я люблю цього персонажа, але люди з кольоровим типом шкіри повинні грати кольорових героїв. Тому я більше не буду виконувати цю роль", - написав Хенрі в Twitter.

Читайте також: Расизм: американський словник Merriam-Webster внесе правки до визначення поняття

Нагадаємо, палата представників конгресу США ввечері 25 червня ухвалила законопроект про реформу поліції, підготовлений демократами.

За документ, який названий "Закон про справедливу поліції імені Джорджа Флойда" в честь загиблого в Міннеаполісі афроамериканця, проголосували 236 конгресменів. 181 член палати висловився проти.

Законопроект забороняє поліції застосовувати задушливі прийоми при затриманні. Він також передбачає створення бази даних неправомірних дій поліцейських, обмежує видачу ордерів на проникнення в житло. Крім того, документ посилює покарання для співробітників правоохоронних органів, які застосували необґрунтоване насильство до підозрюваних.

Спікер палати демократ Ненсі Пелосі заявила, що законопроект спрямований на боротьбу з системним расизмом і "в корені змінить культуру поліцейської діяльності", що в кінцевому підсумку врятує безліч життів. Видання відзначає, що багато хто з пунктів законопроекту були розроблені давно, але стали актуальними на тлі протестів, викликаних смертю Флойда.

Тепер документ повинен дістати схвалення сенату, більшість у якому належить республіканцям. Після цього він ляже на стіл до президента Дональда Трампа, який має право накласти на нього вето.