UA / RU
Підтримати ZN.ua

Universal Pictures вибрала режисера фільму "Світ Юрського періоду 2"

Фільм зніме Хуан Антоніо Байона.

Студія Universal Pictures визначилася з режисером фільму "Світ Юрського періоду 2". Продовження фільму, який вийшов на екрани в минулому році, зніме іспанський режисер Хуан Антоніо Байона. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив продюсер картини Френк Маршалл.

"З трепетом повідомляю, що Хуан Антоніо Байона зніме "Світ юрського періоду 2". Ласкаво просимо у команду", написав Маршалл.

Хуан Антоніо Байона почав свою кар'єру в Іспанії, де зняв такі фільми як "Притулок" і "Неможливе". Пізніше він виступив в ролі режисера серіалу "Страшні казки", головні ролі в якому виконали Джош Хартнетт, Тімоті Далтон і Єва Грін.

"Світ Юрського періоду", режисером якого виступив Колін Треворроу, побив рекорд касових зборів у перший вікенд, зібравши 511 мільйонів доларів. Пізніше повідомлялося про те, що фільм став першим у світовому бокс-офісі за рік і третім за касовими зборами за всю історію існування кіно. Разом з тим, фільму "Зоряні війни: Пробудження сили" вдалося побити рекорд "Світу Юрського періоду".