UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українці Канади продадуть лоти від Тіни Кароль, Віталія Кличка та ONUKA на благодійному аукціоні

Виручені кошти підуть на допомогу 93-й бригаді «Холодний Яр».

Благодійна організація Second Front Ukraine Foundation з Торонто проведе Міжнародний благодійний онлайн-аукціон, на який виставлять 31 лот від відомих українців. Виручені кошти будуть передані на потреби 93 бригади «Холодний Яр».

Читайте також: Сценарій фільму «Мої думки тихі» виставили на благодійний аукціон

Як повідомляють організатори, в якості лотів виступлять боксерські рукавички Віталія Кличка, босоніжки від Тіни Кароль, борцівське трико Жана Беленюка, капелюх Сергія Бабкіна, сукня Насті Каменських, вишиванка Юрія Гарбунова, вініл та худи від ONUKA, улюблене каченя пса-сапера Патрона та інше. Початкова вартість лотів складає 100-500 доларів.

Торги триватимуть з 15 по 23 серпня. За зібрані кошти планують купити станцію супутникового зв'язку Starlink та індустріальні квадрокоптери DJI.

Організатори мають намір зібрати 50 тисяч канадських доларів (близько 1,4 мільйона гривень). Ставки приймаються до 23 серпня на онлайн-платформі, поборотися за лот може кожен охочий.

Топ-10 лотів буде розіграно на офіційному закритті аукціону в Торонто 23 серпня. Ведучим закриття стане Володимир Остапчук.

Переглянути цей допис до Instagram

2nd Front Ukraine Foundation (@secondfrontua)

Переглянути цей допис до Instagram

2nd Front Ukraine Foundation (@secondfrontua)