UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США знімуть сиквел фільму «47 ронінів»

Режисером картини виступить Рон Юань.

У драми «47 ронінів», яка вийшла в 2013 році і головну роль в якій зіграв Кіану Рівз, з'явиться сиквел. Як повідомляє Deadline, виробництвом картини займеться студія Universal 1440 Entertainment.

Відзначається, що режисером сиквелу, який поки не отримав назву, стане Рон Юань. Він відомий за ролями у фільмі «Мулан» і серіалі «Сини анархії».

"Я неймовірно натхнений майбутньою роботою зі студією Universal і виробничою командою над картиною про бойові мистецтва з сумішшю жанрів з екшена, хоррора і кіберпанку", - заявив Юань.

Оригінальний фільм зняв режисер Карл Рінш. Крім Рівза, в ньому зіграли Хіроюкі Санада, Ко Сібасакі, Таданобу Асано і Рінко Кікучі. Картина заснована на класичному японському бойовику 1962 року «47 ронінів», який в свою чергу спирався на реальну історію групи самураїв 18 століття, що відправилися мститися безжалісного сегуну за смерть їхнього сьогуна.

Дія сиквелу розгортатиметься через 300 років після подій оригінального фільму.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Раніше студія Disney вибрала режисера третього фільму серії «Трон», головну роль в якому зіграє Джаред Лето. Постановником нової картини виступить Гарт Девіс, який раніше працював над «Левом» і «Марією Магдалиною».