UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США знімуть хоррор-серіал про ляльку Чакі

Сценарій серіалу напише творець франшизи Дон Манчіні.

Телеканал SyFy зніме серіал про страшну ляльку-вбивцю Чакі. Як повідомляє Deadline, автором сценарію шоу стане творець кіно-франшизи Дон Манчіні. Над серіалом також будуть працювати продюсери Девід Кіршнер і Нік Антоска.

У центрі сюжету серіалу "Дитяча гра" виявиться рудоволоса лялька Чакі, в яку вселилася душа серійного вбивці Чарльза Лі Рея.

"Нечасто випадає можливість отримати на свій канал культового персонажа, не кажучи вже про автора оригіналу", - заявив Білл Макголдрік, президент компанії NBCU Cable Entertainment, яка володіє Syfy.

Вперше лялька Чакі з'явилася у фільмі "Дитяча гра", який був знятий режисером Томом Холландом у 1988 році. За сюжетом, Чарльз Лі Рей практикує магію вуду. Після того, як його ранять поліцейські, він пробирається в магазин дитячих іграшок, де на нього падає коробка з дитячою лялькою "Славний хлопець". Лі Рей вимовляє заклинання і таким чином дух серійного вбивці виявляється в ляльці. Ляльку у фільмі озвучив Бред Дуріф. Пізніше було знято п'ять сиквелів картини.

За словами Холланда, Чакі була створена на основі ляльки "Славний хлопець" і ляльки-немовляти в натуральну величину. Після виходу фільму було зафіксовано кілька випадків, коли діти почали боятися "Славного хлопця", оскільки він нагадував їм Чакі.