UA / RU
Підтримати ZN.ua

У найближчі десять років вийде мінімум чотири сіквели "Трансформерів"

Автори придумали концепцію сиквелів до 2025 року.

Виробник іграшок Hasbro і кіностудія Paramount Pictures планує випустити ще мінімум чотири фільми з серії "Трансформери". Авторами розроблена концепція сиквелів до 2025 року. Про це повідомив на конференції MIPJunior у Каннах глава Hasbro Studios (дочірнє підприємство Hasbro) Стівен Девіс.

Як заявив Девіс, "Ми провели мозковий штурм, і він йшов близько трьох місяців. У ньому взяли участь дев'ять кращих сценаристів, з якими я коли-небудь працював під керівництвом Аківи Голдсмана". За словами Девіса, такий підхід використовується при створенні серіалів. Сценарист і продюсер Голдсман, відомий роботою над картинами "Ігри розуму", "Я - легенда" і "Код да Вінчі", раніше не працював над франшизою.

Читайте також: Топ-5 найочікуваніших фільмів жовтня

Зйомки п'ятого фільму про трансформерів заплановані на літо 2016 року, а вихід на екран – на середину 2017 року. Терміни виходу шостої, сьомої і восьмої частини "Трансформерів" поки не розголошуються.

Четверта частина "Трансформерів" вийшла влітку 2014 року. Вона заробила у світовому прокаті більше мільярда доларів, а критики відгукнулися про неї вкрай негативно. Картина отримала сім номінацій на антипремію "Золота малина", а Майкл Бей у підсумку був удостоєний цієї нагороди як найгірший режисер.

Раніше повідомлялося про те, що кінокомпанія Sony Pictures вирішила перезапустити фільм "Ангели Чарлі".