UA / RU
Підтримати ZN.ua

У мережі з'явився трейлер мінісеріалу "Сцени з подружнього життя"

Серіал вийде на стрімінговій платформі HBO Max 12 вересня.

На офіційному YouTube-каналі HBO з'явився офіційний трейлер мінісеріалу "Сцени з подружнього життя", де головні ролі зіграли Джессіка Честейн і Оскар Айзек.

Сюжет серіалу закручений навколо тем любові, ненависті, пристрасті, шлюбу і розлучення.

Відносини американської пари тримаються на волосині. Жінка, на ім'я Міра хоч і зберегла залишки колишніх почуттів до чоловіка, але їх недостатньо для того, щоб зберегти шлюб.

А її чоловік Джонатан, навпаки так сильно любить свою дружину, що з останніх сил намагається зберегти шлюб.

Читайте також: У мережі показали трейлер документального фільму "Секрети Playboy" про Г'ю Гефнера

Головна ідея мінісеріалу полягає в тому, що шлюб не закінчується однією подією або трагедією. Він поступово, дуже повільно розсипається до тих пір, поки у пари не залишиться зовсім нічого, що їх колись зблизило.

У трейлері показано те, як у пари знову закипає пристрасть після того, як Міра каже чоловікові, що хоче подавати на розлучення. Однак як далі складатиметься їхня доля - нам належить дізнатися вже в серіалі.

Серіал "Сцени з подружнього життя" зняли за мотивами драми шведського режисера Інгмара Бергмана, яку він зняв у 1973 році. Фільм Бергмана - історія кохання в шести епізодах.

Сам фільм знімався всього чотири місяці, проте став однією з центральних картин режисера. До того ж він сам написав сценарій до стрічки.

Нагадаємо, що з'явився трейлер драми Дензела Вашингтона "Щоденник для Джордана". Прем'єра фільму відбудеться 10 грудня 2021 року.