UA / RU
Підтримати ZN.ua

У мережі показали трейлер документального фільму "Секрети Playboy" про Г'ю Гефнера

Прем'єра запланована на початок 2022 року.

Телеканал A&E Network показав перший трейлер документального фільму "Секрети Playboy" про Г'ю Гефнера і залаштунки життя в його особняку, повідомляє Deadline.

Цей фільм розповість про зворотний бік цілої імперії Playboy. Виконавча віцепрезидентка A&E Елейн Фронтейн Брайант повідомила, що світ Playboy був оповитий таємницею кілька десятиліть, і цим фільмом вони хочуть відкрити таємну завісу цілого окремого світу.

У фільмі розкажуть про те, як сам Г'ю Гефнер впливав на суспільні погляди та тілесну сексуальність. У стрічці також будуть інтерв'ю його дочки Дженніфер Сагінор, а також особистого лікаря Гефнера.

Читайте також: Вийшов новий тизер 3 сезону серіалу "Американська історія злочинів: Імпічмент"

У проєкті будуть представлені архівні кадри та ексклюзивні інтерв'ю з інсайдерами, включаючи директора Playmate Promotions Мікі Гарсіа, колишніх подруг Г'ю Гефнера Холлі Медісон, Бріджит Марквардт і Сондри Теодор.

Журнал Playboy - це еротичний журнал для чоловіків, який виходить друком з 1953 року. Його заснував Х'ю Хефнер разом з колегами. Пізніше цей видавничий дім переріс в Playboy Enterprises, діяльність якого простягається на багато областей медіабізнесу для дорослих.

Журнал випускають практично в кожному куточку світу. 17 березня 2020 року вийшов останній випуск друкованої версії журналу. Однією з причин закриття став спалах коронавірусу у світі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Нагадаємо, що фільм "Дюна" вийде в український прокат на місяць раніше, ніж в США. В український прокат фільм вийде 16 вересня.