UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Лондоні відбулася світова прем'єра нового фільму про Джеймса Бонда «Не час помирати»

«Не час помирати» - 25-й в серії фільмів про Бонда і п'ятий фільм Бондіани з Деніелом Крейгом.

У Лондоні відбулася світова прем'єра нового фільму про агента британської розвідки Джеймса Бонда «Не час помирати», повідомляється на сайті Бондіани.

Прем'єрний показ минув в лондонському королівському Альберт-холі, його відвідали принц Уельський Чарльз зі своєю дружиною Каміллою, а також герцог і герцогиня Кембриджські Вільям і Кейт. Разом з тим, на прем'єру як спеціальних гостей запросили медиків і військовослужбовців в якості подяки за роботу в умовах пандемії COVID-19.

«Не час помирати» - 25-й в серії фільмів про Бонда і п'ятий фільм Бондіани, в якому головну роль виконав Деніел Крейг. За словами продюсера франшизи Барбари Брокколі, заміну йому почнуть шукати тільки в наступному році, передає BBC.

За сюжетом, Бонд звільнився з Мі-6 і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Однак він знову змушений рятувати світ: лиходій Люцифер Сафін викрав вченого, щоб той створив надпотужне смертельну зброю.

Режисером виступив Кері Фукунага, відомий за серіалом «Справжній детектив». У фільмі знялися Райф Файнс, Леа Сейду, Джеффрі Райт, ролі лиходіїв виконали Рамі Малек і Крістофер Вальц.

Прем'єра фільму неодноразово переносилася через карантин і повинна відбутися 30 вересня. Вихід «Не час помирати» в американський прокат запланований на 8 жовтня.

Читайте також: Актор Деніел Крейг отримав звання коммандера ВМС Британії за роль Джеймса Бонда

Деніел Крейг погодився повернутися до ролі Бонда в новому фільмі, незважаючи на те, що відмовлявся від неї раніше. Чотири фільму за участю актора зібрали в світовому прокаті 2,9 мільярда доларів, гонорар Крейга при цьому склав близько 55 мільйонів.