UA / RU
Підтримати ZN.ua

У китайському трейлері "Зоряних війн" показали нові кадри з фільму

Прем'єра фільму в Україні відбудеться вже 17 грудня.

У новому трейлері фільму "Зоряні війни: Пробудження сили", який був створений спеціально для китайської аудиторії, були представлені кадри, які не увійшли до жодного з роликів, представлених до цього. Інформацію про це розповсюдило видання The Verge.

На початку ролика своє вміння володіти світловим мечем демонструє Лу Хань – колишній учасник китайсько-корейської групи Exo. Потім ролик показує нові сцени та діалоги з фільму, який став однією з найбільш очікуваних картин цього року.

Прем'єра фільму "Зоряні війни: Пробудження сили" відбудеться 14 грудня у Лос-Анджелесі. 16 грудня "Пробудження сили" буде показано у Франції, 17 грудня – у Великобританії, в широкий прокат у США новий епізод вийде 18 грудня. Прем'єра фільму в Україні відбудеться 17 грудня.

За прогнозами, сьомі "Зоряні війни" мають всі шанси побити рекорд фільму "Світ Юрського періоду", який зібрав 208,8 мільйонів доларів за перший вік-енд. Деякі фахівці вважають, що "Пробудження сили" збере 250 мільйонів або навіть 300. За місяць до прем'єри фільм зібрав 50 мільйонів доларівза рахунок передпродажу квитків.