UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві знову починають працювати кінотеатри: що можна подивитися

Нічних сеансів у кінотеатрах поки що не буде.

З 21 квітня у Києві знову починають працювати кінотеатри. Водночас Україна все ще живе в умовах війни, яку розпочала в нашій країні Росія, тому нічних сеансів поки що не буде, повідомляє «УНІАН».

Поки що у Києві працюють три кінотеатри, два – мережі «Мультиплекс» та один – «Планети кіно». Як зазначає «Кіноафіша», обов'язковою умовою відновлення роботи кінотеатрів була наявність бомбосховища, куди глядачі зможуть спуститися під час сигналу повітряної тривоги. Ціни на квитки також знизили: дорослий квиток коштуватиме 70-79 гривень, а дитячий – 50 гривень. Обидві мережі частину коштів від продажу квитків надсилають на потреби ЗСУ.

Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» відібрали до конкурсної програми Каннського кінофестивалю

Поки що можна подивитися такі фільми, як «Веном 2: Карнаж», «Час», «Вірити», «Кролик Петрик: Втеча в місто», «Черкаси», «Людина-павук: Немає шляху додому», «Падіння Місяця» та інші.

Варто зазначити, що у Києві діє комендантська година з 22:00 до 5:00. Під час комендантської години забороняється переміщення населеними пунктами транспортом або пішки, перебування на вулиці та інших громадських місцях. Виняток лише за наявності спеціального пропуску та посвідчення особи.

Незважаючи на те, що місто поступово оживає, слід бути обережним, прислухатися до сигналів повітряної тривоги. Мер Києва Віталій Кличко поки що не радить киянам, які знаходяться в інших регіонах, повертатися до столиці.