UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ «Kureni Добра»

Мета заходу – збір грошів для бійців, які захищають Україну на фронті.

У Києві 15-17 липня відбудеться благодійна зустріч на схилах Дніпра «Kureni Добра». Як повідомляють організатори, захід стане синергією музики, гумору і української культури.

Головною метою заходу є збір коштів на допомогу бійцям, що захищають наші землі від окупанта у 110 і 112 бригадах та 128 окремому батальйоні. Їм необхідні електромотоцикл, дрон, чотири прилади нічного бачення, зарядна станція та два тепловізори.

На події виступлять українські музиканти, серед яких CEPASA, гурт Disappeared Completely, #KYIVMISTAh, VOTUMA, Hector Cooper та Sasha Dog, THE:ID. Подарунок від організаторів – улюбленець шанувальників  електронної сцени Artem Neba, космічний сет від резидента CHI – легендарного RUNOV та інші.

Крім того, відбудеться виставка творів митців. Серед них - монументальний художник із Одеси Євген Котенко, відомий фотограф Дмитро Ніконоров та Ганна Оборська, яка займається фотографією, керамікою та живописом. Будуть присутні роботи Ярослава Войцеховського, монументального художника із Одеси, який бере активну участь у продажу робіт на міжнародній платформі NFT. Всі кошти, отримані за свої роботи, митці направляють на благодійність на підтримку України.

У рамках заходу відбудеться також благодійний аукціон вінілових платівок, а 16-17 липня – виступи українських артистів Stand Up. Так, 16 липня виступлять Діма Поліщук та Діма Білоус, а 17 липня – Лана Чубаха, Богдань Письменко та Сергій Чирков.

Крім того, на локації проходитиме маркет українських виробників, на якому буде представлений широкий вибір продукції, від створених власноруч прикрас до дизайнерського одягу. Працюватиме також і фудкорт.

Відвідати захід можна здійснивши благодійний внесок у розмірі 200 або 400 гривень, для дітей у супроводі дорослих вхід вільний.

Дата і час події:

15 липня з 16:00 до 21:30

16 та 17 липня з 14:00 до 21:30

Захід у Facebook.