UA / RU
Підтримати ZN.ua

П'ять найочікуваніших фільмів лютого

У прокат виходить новий фільм із Дженніфер Лопес та картина за романом Агати Крісті.

Прийшов лютий, останній і найкоротший місяць зими, що приносить з собою відчуття швидкого настання тепла. А ще він приніс із собою нові цікаві фільми, деякі з яких фанати чекали не один місяць.

Варто пам'ятати, що ми живемо за часів пандемії, а отже, відвідувати кінотеатр слід із дотриманням усіх карантинних норм. Або ж фільми можна почекати на стрімінгових сервісах та подивитися вдома.

Читайте також: Вийшов тизер мультфільму «Піноккіо» Гільєрмо дель Торо

«Смерть на Нілі»

Прем'єра: 10 лютого

Режисер: Кеннет Брана

У ролях: Галь Гадот, Кеннет Брана, Армі Хаммер та інші

Кеннет Брана повертається до романів Агати Крісті, і знову зіграє Еркюля Пуаро (він уже грав детектива в «Вбивстві у Східному експресі»).

Пуаро відправляється у відпустку, це має бути подорож на кораблі Нілом. Але відпочити не вдасться, адже детективу доведеться використати свої розум та проникливість, щоб розкрити вбивства, що відбудуться тут.

«Uncharted: Незвідане»

Прем'єра: 10 лютого

Режисер: Рубен Флейшер

У ролях: Том Холланд, Марк Волберг, Софія Тейлор Алі та інші

Фільм розповість історію головного героя ігор Uncharted, Нейтана Дрейка. Картина зосередиться на передісторії до ігор, розповідаючи про пригоди Дрейка та Віктора Саллівана.

«Вийду за тебе»

Прем'єра: 10 лютого

Режисер: Кет Койро

У ролях: Оуен Вілсон, Дженніфер Лопес, Сара Сілверман

Напередодні весілля популярна співачка Кет Валдез дізнається, що наречений їй зрадив. Щоб помститися колишньому, дівчина погоджується вийти заміж за незнайомця з натовпу під час власного концерту. Тепер її чоловік – сором'язливий учитель математики. Але чи впорається подружжя з викликами сімейного життя?

«Падіння Місяця»

Прем'єра: 17 лютого

Режисер: Роланд Еммеріх

У ролях: Холлі Беррі, Патрік Вілсон, Джон Бредлі, Майкл Пенья, Дональд Сазерленд

Дивак Хаусмен першим у світі помітив, що Місяць зі незрозумілих причин зійшов зі своєї орбіти. Коли до зіткнення із Землею залишаються лічені тижні, команда відчайдушних береться рятувати світ. Колишній астронавт Джо Фаулер обіймає керівний пост у NASA. Вона єдина, хто повірив Хаусмену, а тепер тільки він та колишній астронавт Брайан Харперо вірять у її план порятунку.

Читайте також: Український фільм «Магда» отримав нагороду Будапештського кінофестивалю

"Дог"

Прем'єра: 24 лютого

Режисери: Ченнінг Татум, Рід Каролін

У ролях: Ченнінг Татум, Акілла Золл, К'Оріанка Кілчер, Джейн Адамс, Кевін Неш, Ніколь Лаліберт

Армійський рейнджер Бріггс після тривалої перерви хоче повернутися до служби. Щоб довести свою готовність і бажання знову стати до лав війська, йому доручають нескладну, але дуже відповідальну справу. Незабаром має пройти похорон одного солдата. Його родичі побажали, щоб на церемонії була присутня собака Лулу, разом з якою він служив. Песика доведеться везти вздовж Тихоокеанського узбережжя. Все б нічого, але Лулу зовсім не хоче взаємодіяти з людьми. Вона кидається на всіх, нещадно псує речі і намагається втекти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.