UA / RU
Підтримати ZN.ua

10 найочікуваніших серіалів зими

Повернення Геральта, новий проєкт Джеймса Ганна та продовження «Ейфорії».

Грудень – перший місяць зими, який приносить нам не лише відчуття Нового року та зимових свят, а й змушує нас розпочати будувати плани на майбутнє. І якщо з усіма серйозними справами покінчено, можна вибрати, які ж серіали подивитися. Тим паче, що зима потішить любителів різних жанрів.

"І просто так"

Прем'єра: 9 грудня

Продовження серіалу «Секс і місто», в якому ми побачимо трьох із чотирьох головних героїнь оригінального шоу (Кім Кетрол, яка грала Саманту, відмовилася зніматись у продовженні). Їм вдається зберігати свою дружбу вже 30 років, навколо чого і буде побудований сюжет серіалу.

До своїх ролей повернуться Сара Джессіка Паркер (Керрі Бредшоу), Крістін Девіс (Шарлотта Йорк) та Синтія Ніксон (Міранда Хоббс).

"Станція одинадцять"

Прем'єра: 11 грудня

Екранізація книги канадської письменниці Емілі Сент-Джон Мандель, яка вийшла у 2014 році.

Сюжет заснований на тому, що світ охоплює епідемія грипу, внаслідок якої гине більша частина людства. Ті, хто залишився живими, намагаються відновити цивілізацію і пережити втрату.

Читайте також: Топ-5 найочікуваніших серіалів грудня

«Відьмак» (2 сезон)

Прем'єра: 17 грудня

Продовження історії Геральта, якому вдалося зустріти Цірі. Він привозить її до обителі відьмаків Каер Морхен, де починає її тренувати. Йєнніфер, якій вдалося вижити в битві під Содденом, намагається вибратися з полону, в якому її тримає Фрінгілья Вігго.

"Навколо світу за 80 днів"

Прем'єра: 2 січня

Нова екранізація знаменитого роману Жюля Верна, головну роль в якій зіграє Девід Теннант. Творці пропонують нове прочитання роману, в якому не обійдеться без сучасних віянь.

«Ейфорія» (2 сезон)

Прем'єра: 9 лютого

Продовження історії Ру, яка повертається із реабілітаційного центру. Вона знову починає вживати наркотики, але незабаром зустрічає споріднену душу.

Читайте також: "Гра у кальмара" заборонено у Північній Кореї. Влада засудила школярів до довічного та каторги за перегляд серіалу

«Миротворець»

Прем'єра : 13 січня

Серіал від творця «Вартових галактики» та нового «Загону самогубців» Джеймса Ганна. Шоу розповість про одного з членів «Загону», як відомо з назви, Миротворця. Він боротиметься за мир у всьому світі за будь-яку ціну, навіть за рахунок людських життів.

«Як я зустріла вашого тата»

Прем'єра: 19 січня

Серіал стане спін-офом "Як я зустрів вашу маму". У його центрі – дівчина на ім'я Софі, яка розповідає своїм дітям, як зустріла їхнього батька. Головну роль у шоу грає Хілларі Дафф.

«Зоряний шлях: Пікар» (2 сезон)

Прем'єра: 10 лютого

Дія серіалу розгортається у 2399 році, у центрі сюжету – капітан зорельоту «Ентерпрайз» Жан-Люк Пікар. Цього разу він знову опиниться в центрі космічної змови.

«Дивовижна місіс Мейзел» (4 сезон)

Прем'єра: 18 лютого

Продовження історії Мідж Мейзелл, її чоловіка Джоела, менеджера Сюзі Майєрсон та батьків.

«Вікінги: Вальхалла»

Прем'єра: 25 лютого

Події нового серіалу розгортаються через 100 років після "Вікінгів". Головні герої "Вальхалли" - відомі вікінги Лейф Еріксон, Фрейдіс, Харальд Харад та норманський король Вільгельм Завойовник.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.