UA / RU
Підтримати ZN.ua

Телеканал Fox екранізує "Десять негренят"

Режисером фільму виступить Мортен Тильдум.

Американський телеканал Fox придбав права на екранізацію роману Агати Крісті "Десять негренят". Телеадаптацією займеться режисер Мортен Тильдум, відомий роботою над фільмом "Гра в імітацію".

Подробиці знімального процесу, а також дата релізу поки не розголошуються. Телеканал буде працювати над зйомками фільму паралельно з роботою над картиною "Вбивство в Східному експресі" за однойменним романом Крісті, режисером якого виступить Кеннет Брана.

Книга "Десять негренят" не входить у великі цикли Крісті про сищиків Эркюля Пуаро і міс Марпл. У центрі історії - десять людей різних професій, соціальних статусів і віку, які опинилися в один час на невеликому безлюдному острові. Раптово вони починають гинути один за іншим при дивних обставинах.

"Десять негренят" вважається одним з найбільш комерційно успішних детективних романів за всю історію. Твір неодноразово ставили в театрі, за ним зняли кілька фільмів.

Раніше повідомлялося про те, що режисер Брайан Сінгер, відомий роботою над серією фільмів "Люди Ікс" і серіалом "Доктор Хаус", має намір екранізувати науково-фантастичний роман Жюля Верна "20 тисяч льє під водою".