UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ведуча «Оскара» запросила Зеленського на церемонію вручення премії

Емі Шумер вважає, що президент України міг би розповісти про війну мільйонам американців.

Комедійна актриса Емі Шумер, яка буде однією з ведучих «Оскарів» цього року, заявила, що хотіла б бачити на церемонії президента України Володимира Зеленського. За її словами, він міг би розповісти про війну мільйонам американців. Таку заяву актриса зробила в ефірі ток-шоу Дрю Беррімор.

Читайте також: Лавров озвучив свою версію закінчення війни в Україні

Ведуча заявила, що проводити церемонію під час війни в нашій країні є досить складно, оскільки це може здатися неприйнятним. Водночас, за її словами, «стільки очей та вух» буде спрямовано на це шоу, що воно може стати чудовою нагодою «хоча б прокоментувати певні речі». Тому вона просила продюсерів про можливість підключення Зеленського за допомогою супутникового зв'язку.

«Стільки жахливих речей відбувається, що важко навіть сфокусуватися на чомусь одному. Тому я попросила знайти спосіб підключити Зеленського, може за допомогою супутника або запису звернення. Просто тому, що до «Оскара» прикута стільки очей… але я не продюсер», - заявила Шумер.

Нагадаємо, церемонія вручення премії «Оскар» відбудеться у ніч проти 28 березня. Ведучими будуть Шумер, Реджіна Холл та Ванда Сайкс.

Нагадаємо, 16 березня Зеленський виступив перед Конгресом США. Він закликав надати Україні С-300 та інші системи протиповітряної оборони, військові літаки для захисту нашої країни від ворога чи закрити повітряний простір над Україною.