UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд зобов'язав пранкера Седюка виплатити 8,5 тисяч гривень за витівку на "Євробаченні"

Прокурор просив для пранкери покарання у вигляді громадських робіт.

Дніпровський районний суд Києва призначив Віталію Седюку, який частково оголився під час виступу Джамали у фіналі Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2017", покарання.

Як повідомляє УНІАН прокурор просив для Седюка покарання у вигляді громадських робіт, але суд призначив йому виплатити штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів – 8,5 тисяч гривень.

Під час спілкування з журналістами Седюк погодився з таким покаранням. "Треба було покарати. Не думаю, що це якийсь кримінал, але зі штрафом, напевно, згоден", - заявив він. Пранкер захищав себе у суді сам, не вдаючись до допомоги адвокатів. Седюк пояснив це тим, що не вважає себе злочинцем, а отже, і захист йому не потрібен.

Під час виступу Джамали у фіналі "Євробачення" на сцену вийшов пранкер Віталій Седюк і частково оголився. Седюк відомий й іншими подібними витівками. Зокрема, у 2013 році він намагався отримати "Греммі" замість співачки Адель. До цього він намагався розіграти" Уілла Сміта і Мадонну.

Нагадаємо, конкурс "Євробачення 2017" пройшов у Києві 9-13 травня. За результатами голосування національних журі та глядачів конкурсу, перемогу здобув представник Португалії Сальвадор Собрал, який отримав 758 балів.