UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд назвав причину смерті солістки Cranberries Долорес О'Ріордан

Співачка потонула у ванні, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Вестмінстерський коронерський суд встановив причину смерті солістки ірландського гурту Cranberries Долорес О'Ріордан. Як повідомляє ВВС, висновки суду випливає, що О'Ріордан потонула у ванній, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомив коронер в суді, співачка померла в результаті "трагічного інциденту". За словами експерта, на її тілі не було знайдено жодних травм або слідів нанесення каліцтв самій собі. Разом з тим, вона випила надмірну кількість алкоголю.

У ванній кімнаті, де було виявлено тіло О'Ріордан, було знайдено п'ять невеликих пляшок з-під алкоголю та пляшка шампанського, а також рецептурні ліки.

Токсикологічне дослідження показало, що на 100 мілілітрів крові О'Ріордан припадало 330 міліграмів алкоголю (або 3,3 проміле). Допустима норма алкоголю для водіїв у Великій Британії - 80 міліграмів на 100 мілілітрів крові (або 0,8 проміле).

Нагадаємо, О'Ріордан померла 15 січня у віці 46 років. Співачка перебувала у Лондоні на сесії звукозапису, її тіло знайшли в номері готелю.