UA / RU
Підтримати ZN.ua

Студія Warner Bros. презентувала перший трейлер кіноадаптації гри Minecraft

В українському прокаті фільм стартує 3 квітня 2025 року.

Студія Warner Bros. показала перший трейлер фільму по одній з найпопулярніших ігор у світі Minecraft.

За сюжетом трейлеру, головні герої Ґаррет "Сміттяр" Ґаррісон, Генрі, Наталі та Дон живуть у своїй буденній рутині, поки одного дня, пройшовши таємничий портал, вони потрапляють у Верхній світ Minecraft, що становлять собою кубічний світ, який є головною особливістю однойменної гри. На головних героїв чекає захоплива подорож у сетингу світу Minecraft.

Головні ролі у фільмі зіграли Джейсон Момоа ("Аквамен і загублене королівство", "Форсаж Х"), Джек Блек ("Панда Кунг-Фу 4", "Бордерлендз"), Емма Маєрз (серіал "Венздей"), Даніель Брукс (серіал "Миротворець"), Себастіан Юджин Гансен ("Судити по совісті"), Дженніфер Кулідж ("Білий лотос") та інші.

В Україні прем’єра стрічки запланована на 3 квітня 2025 року.

Скриншот з YouTube

Скриншот з YouTube

Читайте також: Disney працює над продовженням фільму «Диявол носить Prada»

Minecraft – відеогра в жанрі пісочниці з відкритим світом та поглядом від першої/третьої особи, розроблена та видана студією Mojang у 2011 році. Гра започаткувала однойменну серію, для всіх творів якої характерний мінімалістичний кубічний дизайн. Загалом світові продажі гри сягають понад 300 мільйонів копій, а щомісяця Minecraft має близько 140 мільйонів активних гравців.

Раніше видання  New Scientist писало, що Minecraft – це не тільки найпродаваніша відеогра в історії, вона також може стати ключем до створення адаптивних моделей штучного інтелекту (ШІ), які зможуть вирішувати різні завдання практично так само, як це роблять люди