UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стівен Кінг відмовився публікувати нову книгу "Країна радості" в електронному вигляді

Нова книга буде продаватися тільки в паперовому форматі. Таким чином, американський письменник вирішив підтримати книжкові магазини.

Американський письменник Стівен Кінг відмовився випускати свою нову книгу "Країна радості" (Joyland) в електронному вигляді, пише The Wall Street Journal. Так письменник вирішив стимулювати продажі паперової версії роману.

"Може, колись в майбутньому, а поки що нехай люди відриваються від крісел і йдуть в реальний книжковий магазин, а не звертаються в електронний", - Кінг розповів про плани виходу книги. Це рішення письменник прийняв у ситуації, коли офлайн-магазини програють у конкуренції з електронними магазинами та іншими сервісами, які продають цифрові книги дешево.

Книга "Країна радості", дія якої відбувається в парку розваг в 1973 році, з'явиться на полицях книжкових магазинів 4 червня. Проте, як очікується, набагато більший інтерес у шанувальників письменника викличе новий роман "Доктор Сон" (Doctor Sleep), який стане продовження книги "Сяйво (The Shining), опублікованої в 1977 році.

Зазначимо, що в 2000 році Кінг став одним з перших письменників США, який випустив нову книгу виключно у цифровому форматі. Це була повість "Верхи на кулі" (Riding the Bullet), електронна версія якої продавалася за 2,5 долара. !zn

Читайте також:

Стівен Кінг назвав дату виходу у світ свого нового роману

New York Times склав список 100 найбільш цікавих книг

Письменники обрали найкращі книги за останні 200 років