UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стало відомо, як виступила Україна на Дитячому Євробаченні

Учасниця від України Софія Іванько виступила під номером 13. Вона виконала авторську пісню The Spirit of Music ("Дух музики")

На Дитячому Євробаченні, яке пройшло в польському Глівіце 24 листопада, Україні не пощастило. За підсумками конкурсу українська виконавиця посіла 15 місце.

За перемогу у конкурсі боролися представники дев'ятнадцяти країн, а перше місце другий раз поспіль здобула учасниця від Польщі – Вікі Габор з піснею Superhero, що є безпрецедентним випадком за всю історію конкурсу серед юніорів, адже у минулому році перемогу в ньому здобула 14-річна полька Роксана Венгель.

Представниця Польщі набрала 278 балів. Юна виконавиця отримала головний приз – кришталевий мікрофон.

Учасниця від України Софія Іванько виступила під номером 13. Вона виконала авторську пісню The Spirit of Music ("Дух музики") і посіла 15 місце.

Друге місце з результатом 227 балів завоював Єржан Максим з Казахстану. Саме він довгий час лідирував турнірній таблиці під час оприлюднення голосів, проте отримав меншу підтримку від глядачів. Бронзовим призером стала іспанка Мелані Гарсія.

Переможницею Дитячого "Євробачення", яке в минулому році проходило у Мінську, стала 13-річна представниця Польщі Роксана Венгель. Венгель, яка виконала пісню Anyone I Want To Be, отримала 215 балів, що дозволило їй зайняти перше місце серед усіх учасників.

На другому місці розмістилася представниця Франції Ангеліна, яка набрала 203 бали, а замикає трійку лідерів Джаел з Австралії з 201 балом. Представниця України Дарина Красновецька отримала 181 бал і посіла четверте місце.