UA / RU
Підтримати ZN.ua

Співачка Klavdia Petrivna завершила інтригу та відкрила своє обличчя

Популярною артисткою виявилась 18-річна Соломія Опришко.

Популярна українська співачка Klavdia Petrivna, яка тривалий час приховувала своє обличчя, та відповідно справжнє ім’я, відкрила свою особу під час концерту у «Палаці спорту» в Києві 31 серпня. Артисткою виявилась 18-річна Соломія Опришко.

Співачка понад рік приховувала свою особу, що підігрівало чутки та додавало їй популярності. Шанувальники її творчості намагались вгадати, хто ховається за псевдонімом. Врешті, на сольному концерті дівчина зняла капелюха, який увесь час був невід’ємною частиною її образу.

«Я читала кожний ваш коментар, і старалася прислухатися абсолютно до всіх. І сталося так, що дуже логічно, я заплуталася. Тому під час поїдання слушних порад від слушних людей, під час глибоких роздумів, я врешті-решт вирішила, критику залишаю критикам, а я піду своєю дорогою. Колись, побачимось в останній раз. А зараз я для вас, а ви для мене тут, без масок, капелюхів і прикрас», – звернулась співачка до фанів із сцени.  

Згодом співачка опублікувала фото та відео із свого концерту уже без капелюха і на сторінці в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Klavdia Petrivna (@klavdia_petrivna)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Klavdia Petrivna (@klavdia_petrivna)

Наразі достовірної інформації про дівчину не так і багато. Відомо, що вона походить із Львівської області та закінчила Дрогобицький музичний коледж імені Василя Барвінського.