UA / RU
Підтримати ZN.ua

Sony випустить нових "Людей у чорному"

Уілл Сміт в новому фільмі, швидше за все, брати участь не буде.

Продюсери фільму "Люди в чорному" Лорі МакДональд і Уолтер Ф. Паркс заявили про те, що перезапуск картини на даний момент йде повним ходом. Про це продюсери розповіли в інтерв'ю виданню Hollywood Reporter.

За словами МакДональда і Паркса, виробництво нового фільму знаходиться в самому розпалі, половина необхідної роботи вже зроблена. Продюсери стверджують, що фільм спочатку замислюється як трилогія. Вони також додали, що Уїлл Сміт, швидше за все, не буде брати участь у створенні нового фільму.

Фантастична комедія "Люди в чорному" є вільною адаптацією коміксу Лоуелла Каннінгема. Спецільне агентство здійснює моніторинг поведінки близько 1500 інопланетян, що живуть на Землі, і намагається тримати їх існування у таємниці від людей. Агент Кей (Томмі Лі Джонс) бере собі нового напарника, молодого копа Джеймса Едвардса (Уїлл Сміт), який стає агентом Джеєм, і разом вони намагаються зупинити діяльність чергового космічного нелегала, яикй щойно прибув на планету.

Фільм, що коштував 90 мільйонів доларів, отримав "Оскар" за грим і зібрав у світі 589 мільйонів, досі вважається кращою частиною трилогії. "Люди в чорному 2", які вийшли у 2002-му, зібрали 441 млн доларів, а третій фільм, запуск якого розпочався з незавершеним сценарієм, заробив 624 мільйони завдяки формату 3D.

Раніше повідомлялося про те, що Студія Marvel планує перезапустити франшизу про вампірів "Блейд". Центральною фігурою нового фільму стане жінка.