UA / RU
Підтримати ZN.ua

Solomun у Києві: один із кращих світових діджеїв зіграє сет у столиці

11 вересня Solomun буде грати в Osocor Residence.

Лідер лейблу Diynamic Music, автор реміксів на Lana Del Rey, Interpol, Foals, Depeche Mode, Leonard Cohen і Jamiroquai, організатор вечірок Solomun+1 і Solomun+Live, радіоведучий та діджей Solomun 11 вересня виступатиме у Києві в Osocor Residence.

Solomun - боснійсько-німецький діджей та музикальний продюсер. У 2011 році Resident Advisor охрестили його варіацію Around (Noir & Haze) "Реміксом року", а також назвали його однією з найвпливовіших постатей у світовій електронній музиці.

У 2012 році він став "Діджеєм року" за версією британського Mixmag і отримав премію "Продюсер року" на DJ Awards Ibiza. Найкращі клуби Ібіци зверталися до Solomun, щоб він повів провів свою вечірку, йому пропонували дуже великі гонорари, а його лейбл Diynamic Music відкривав світові нових зірок. 

У 2009 році він видав студійний альбом Dance Baby. І через 12 років, у 2021 році Solomun записав продовження. У новій платівці змішано кілька жанрів, від пост-панку до інді-електроніки й синті-попу.

До її запису Solomun залучив Zoot Woman, Planningtorock та Isolation Berlin, та голлівудську зірку Джеймі Фокса.

Новий альбом називається Nobody Is Not Loved. Solomun назвав платівку на честь графіті, яке він побачив у Лондоні. І ось, 11 вересня діджей виступатиме в Osocor Residence. Він зіграє як і старі відомі хіти, так і нові треки з альбому Nobody Is Not Loved.

Квитки на подію можна придбати за посиланням