UA / RU
Підтримати ZN.ua

Соліст Imagine Dragons вирішив тимчасово піти з гурту

За словами Дена Рейнольдса, він хоче більше часу присвятити родині.

Фронтмен гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс заявив про те, що хоче зробити перерву у своїй творчій діяльності і "сфокусуватися на тому, щоб бути батьком, чоловіком і другом", повідомляє CNN. За словами музиканта, він і гурт провели в дорозі майже 10 років, тому їм потрібен час на відпочинок.

"Ми спробуємо взяти невелику перерву для того, щоб возз'єднатися з сім'єю і друзями. Я маю на увазі, що ми були в дорозі практично 10 років. Тому всі ми хочемо згадати, як це, бути батьком або другом, або сином", - додав Рейнольдс.

Зараз музикант відпочиває в Лас-Вегасі разом з дружиною Ейжой Волкман і своїми дітьми: семирічною донькою Ерроу, дворічними близнючками Джіа і Коко і новонародженим хлопчиком Валентином. Рейнольдс також додав, що хотів би побути вдома, оскільки після шестимісячного розставання з дружиною вони помирилися.

Відпочинок також дозволить музиканту відновити здоров'я. Він страждає від анкілозуючого спондилоартриту, хронічного захворювання, яке викликає біль в спині, суглобах і зв'язках.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.