UA / RU
Підтримати ZN.ua

Соліст Imagine Dragons на концерті у Польщі присвятив промову Україні

Він також присвятив нашій країні пісню Forever Young.

Соліст американського гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс на концерті в рамках фестивалю Opener у Польщі присвятив промову Україні. У ній він заявив, що почувається безпорадним, оскільки не може зробити щось, щоб зупинити війну, яку розв'язала в нашій країні Росія. Відео з виступом Рейнольдса опублікували у соцмережах фанати колективу.

Читайте також: Пол Маккартні на концерті у США вийшов на сцену з прапором України

«Так багато жителів України втратили свої життя. Це 2022 рік? Чому там досі війна? Чому вмирають діти? Чому ми не можемо зробити чогось більшого, ніж просто заспівати пісню? Я почуваюся безпорадним. Я відчуваю безнадійність. Я знаю, що багато хто з тих, хто втратив свої будинки, сьогодні тут. Я прочитав ваші листи, прочитав ваші слова. Я знаю, що ви тут, ця пісня для вас. Нехай ваші сім'ї будуть у безпеці, а ця війна закінчиться. Нехай буде мир. Нехай діти живуть та зможуть побачити новий день. Нехай у них буде яскраве майбутнє. Ця пісня для України», - заявив музикант.

Після цього Imagine Dragons виконали пісню Forever young.

Рейнольд уже не вперше висловлює підтримку Україні у війні, яку розв'язала Росія за наказом диктатора Владіміра Путіна. Близько місяця тому він підняв прапор нашої країни на концерті у Празі.