UA / RU
Підтримати ZN.ua

Софія Вергара стала найбільш високооплачуваною актрисою телебачення за версією Forbes

За рік актриса заробила 43 мільйони доларів.

Американський журнал Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних актрис телебачення. Його в п'ятий раз підряд очолила колумбійська актриса і модель Софія Вергара, зірка серіалу "Американська сімейка". Річний дохід актриси склав 43 мільйони доларів, повідомляється на сайті видання.

На другому місці розташувалася Келлі Куоко, відома по ролі Пенні в серіалі "Теорія великого вибуху", в минулому році актрисі вдалося заробити 24,5 мільйона доларів. Замикає трійку лідерів Мінді Калінг з серіалу "Офіс" з заробітком 15 мільйонів доларів.

До п'ятірки також увійшли Елен Помпео ("Анатомія пристрасті", 14,5 мільйонів доларів) і Маришка Харгітей ("Закон і порядок. Спеціальний корпус", 14,5 мільйона доларів).

Читайте також: Forbes назвав Дженніфер Лоуренс найбільш високооплачуваною актрисою року

У серпні Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних акторів, який очолив Дуейн "Скеля" Джонсон. У минулому році він заробив 64,5 мільйонів доларів. Друге місце в списку зайняв Джекі Чан і його заробіток у розмірі 61 мільйона доларів, які він, в основному, отримав завдяки фільмам китайського виробництва. На третій сходинці розмістився Метт Деймон, який зміг заробити 55 мільйонів доларів завдяки фільмам "Марсіанин" і "Велика стіна".