UA / RU
Підтримати ZN.ua

Собаки, коні і кури: міжнародна премія IPPYA назвала кращого фотографа домашніх тварин

Ми зібрали кращі роботи 2021 року

© Veronika Šandorová/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB
© Veronika Šandorová/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB
© GINA SOULE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB
© GINA SOULE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB
© GINA SOULE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB
© GINA SOULE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

Міжнародна премія International Pet Photographer of the Year Awards (IPPYA), яка щорічно присуджується Клубом Pet Photographers, назвала переможців 2021 року. IPPYA - це щорічне вшанування артистизму і майстерності професійних і початківців фотографів домашніх тварин з усього світу. Всього в конкурсі чотири категорії, в кожній з яких себе можуть спробувати як професіонали, так і аматори:

JACKIE EKE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

TRAVIS PATENAUDE/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

KIRSTY ANTUNOVICH/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

ESTHER RYBCZYNSKI/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

«Було так чудово бачити, як індустрія фотографії домашніх тварин зростає і процвітає, особливо за останнє десятиліття», - розповіли організатори.

Veronika Šandorová/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

Переможцем цього року стала фотограф зі Словаччини Вероніка Шандорова. Як описують на сайті премії, Вероніка живе і дихає собаками, пригодами і фотографією. Її пристрасть до фотографії собак почалася з її першої собаки Набу. Дівчина каже, що швидко зрозуміла, що їй потрібно багато собак навколо, а також необхідно обніматися з кожною собакою, яку вона зустрічає.

Veronika Šandorová/THE PET PHOTOGRAPHERS CLUB

Все почалося три роки тому, коли Шандорова стала професійним фотографом собак, відразу після того, як остання собака, Джаде, приєдналася до її сім'ї. Пристрасть до фотографії у дівчини росла все більше і більше, як і її бордер-коллі, і вона зрозуміла, що хоче зробити інших людей такими ж щасливими, як і вона. Її мета - відобразити унікальність кожної собаки і передати любов до неї на фотографіях.

Читайте також: Чутливість: У Мистецькому арсеналі відкрилася виставка сучасної української фотографії

Нагадаємо, в липні в Нью-Йорку оголосили переможців щорічного міжнародного конкурсу iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) 2021 року де всі фотографії були зроблені на iPhone.