UA / RU
Підтримати ZN.ua

Серіал Amazon за «Володарем перснів» вийде у вересні 2022 року

Зйомки першого сезону шоу завершилися в Новій Зеландії.

Студія Amazon випустить серіал за «Володарем перснів» Джона Рональда Руела Толкіна 2 вересня 2022 року. Як повідомляється на сайті студії, серіал буде доступний одночасно в 240 країнах і територіях по всьому світу.

Відзначається, що нові епізоди будуть виходити щотижня. Зйомки першого сезону серіалу завершилися в Новій Зеландії 2 серпня.

Дія шоу відбуватиметься у Другу епоху Середзем'я, за тисячі років до подій, які були описані в романах «Хоббіт, або Туди і звідти» і «Володар перснів».

Головні ролі в новому шоу виконали Синтія Адда-Робінсон, Роберт Арамайо, Овайн Артур, Макс Болдрі і інші. Шоураннерами виступили сценаристи Патрік Маккей і Джон Д. Пейн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

На сторінці серіалу в Twitter опублікували перший кадр із серіалу.

Читайте також: У мережі з'явився тизер 10 сезону серіалу "Американська історія жахів"

Про плани Amazon зняти серіал за «Володарем перснів» стало відомо ще в 2017 році. У 2018 стало відомо, що виробництво двох сезонів шоу обійдеться компанії в 500 мільйонів доларів.

У квітні 2021 року влада Нової Зеландії заявили, що Amazon планує витратити на виробництво тільки першого сезону 650 мільйонів новозеландських доларів (приблизно 453 мільйони доларів США). Це робить серіал одним з найдорожчих в історії. Для порівняння, виробництво трьох фільмів серії «Володар перснів» обійшлося в 280 мільйонів доларів.