UA / RU
Підтримати ZN.ua

Rolling Stones випустять перший за 18 років альбом

Він також стане першим після смерті барабанщика Чарлі Воттса.

Культовий гурт Rolling Stones анонсував вихід нового альбому Hackney Diamonds. Він стане першою платівкою колективу за 18 років і першою, яка вийшла після смерті барабанщика Чарлі Воттса, який брав участь у записі двох треків, повідомляє Reuters.

80-річний фронтмен Мік Джаггер розповів, що гурт «дуже загорівся» записом платівки.

Читайте також: Onuka випустила кліп на пісню Peremoha

«Щодня ми працювали над двома чи трьома піснями, тож зберігалося хвилювання», — зазначив він. За словами Джаггера, альбом має сучасне звучання, пісні стали сумішшю року, балад, танцювальної музики та кантрі.

Кіт Річардс зізнався, що до запису нового альбому колектив підштовхнула смерть Воттса в 2021 році.

«Я думаю, що через смерть Чарлі ми відчули, що все ще живі і що ми повинні, як і раніше, зберігати індивідуальність і як і раніше говорити: "Гей, це лише рок-н-рол. Але ви знаєте, що ми тут"», – заявив він.

До нової платівки увійшло 12 пісень, які записували на студіях Лондона, Лос-Анджелеса та Нассау. Реліз Hackney Diamonds заплановано на 20 жовтня.

Нагадаємо, у 2020 році The Rolling Stones випустили першу за вісім років пісню. Вона отримала назву Living In A Ghost Town ("Життя у місті-примарі") і містила відсилання карантину через коронавірус.