UA / RU
Підтримати ZN.ua

Роланд Еммеріх розповів про третій "День незалежності"

Дія нового фільму розгорнеться в космосі.

Режисер Роланд Еммеріх розповів про подробиці сюжету фільму "День незалежності 3". Як повідомляє Empire Online, дія третьої частини картини розгортається в космосі, а між подіями другого і третього фільму пройде всього рік або два.

За словами режисера, він хотів би знову об'єднати на одному знімальному майданчику дійових осіб другого фільму, особливо молодих героїв. За задумом Еммеріха, в третій частині герої зможуть відтворити один з кораблів прибульців і відправляться на ньому в космос. "Я думаю, що це буде класична космічна подорож, але, незважаючи на це, картина розповість про Землю, у нас є деякі чудові ідеї на цей рахунок", - додав режисер.

Читайте також: Кейт Вінслет зіграє в новому фільмі Вуді Аллена

Еммеріх також заявив про те, що, поза всяких сумнівів, знімати третій фільм також буде він, оскільки "не може довірити його нікому іншому".

Фільм "День незалежності 2: Відродження" вийшов в український прокат 23 червня. Дія фільму розгортається через 15 років після подій першої частини. Ролі в картині виконали Ліам Хемсворт, Джої Кінг, Майка Монро, Вівіка А. Фокс, Вільям Фіхтнер, Шарлотта Генсбур, Білл Пуллман, Джефф Голдблюм, Анджела Бейбі, Села Уорд.