UA / RU
Підтримати ZN.ua

Роберт Дель Ная з гурту Massive Attack випустив власну версію пісні «Океану Ельзи»

За допомогою Obiymy (Legacy of War Mix) збирають гроші для допомоги цивільному населенню.

Фронтмен гурту Massive Attack Роберт Дель Ная випустив ремікс пісні «Обійми» українського гурту «Океан Ельзи». Як повідомляє гурт на Facebook, композиція Obiymy (Legacy of War Mix) створена задля допомоги Україні.

Дель Ная разом з фондами Legacy of War Foundation та United24 збирає кошти для допомоги цивільному населенню, що постраждало від війни, та відновлення зруйнованих осель у Київській області.

Читайте також: Гурт Kalush Orchestra випустив першу англомовну пісню

«Я вперше зустрів Славу у 2018 році, коли ми грали в Києві свій концерт і ми відновили спілкування, коли почалося вторгнення в Україну. Минулого року я повернувся в Україну з Джайлзом Дьюлі, щоб на власні очі побачити руйнування, завдані країні, Києву та його околицям протягом року тривалої російської збройної агресії.

Основна мета цієї співпраці – виявити акт громадянської солідарності з народом України та надати матеріальну допомогу тим, хто її найбільше потребує», - заявив музикант.

Співпрацю прокоментував також і лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакрачук: «Для мене честь бути частиною цього проекту. Я використовую кожну нагоду, щоб зібрати допомогу для українців, які потребують її у ці важкі часи, і донести до людей світу інформацію про жахливу війну в Україні. Будучи великим шанувальником Massive Attack , я надзвичайно радий, що саме Роб та його команда створили цю версію нашої "Обійми"».

Дель Ная відвідав Україну у лютому 2023 року, а підтримав нашу країну ще з початку повномасштабного вторгнення Росії. У березні 2022 він публікував фото з Вакарчуком та підписом "Солідарність і любов до нашого брата і музиканта", а також публікував посилання на фонд, який допомагає українським біженцям та сім'ям в Україні, які потребують термінової допомоги.