UA / RU
Підтримати ZN.ua

Режисер "Бетмена і Робіна" вибачився за фільм

Картина вийшла в прокат 20 років тому.

Режисер Джоел Шумахер вибачився за свій фільм "Бетмен і Робін", який вийшов на екрани у 1997 році, але досі викликає неоднозначну реакцію у фанатів, повідомляє Entertainment Weekly.

"Послухайте, я приношу свої вибачення. Я хочу вибачитися перед кожним фанатом, який був розчарований, оскільки я думаю, що винен їм це", - заявив режисер. "Мій середній рівень був досить непоганим. Але після "Бетмена і Робіна" я перетворився на відходи. Я ніби вбив дитину", - додав Шумахер. Він також повністю взяв на себе відповідальність за свої творчі рішення.

Фільм вийшов на екрани 20 років тому. Роль Бетмена виконав Джордж Клуні, а Робіна – Кріс О'Доннелл. Крім того, у фільмі знялися Арнольд Шварценеггер, Ума Турман і Алісія Сільверстоун. Незважаючи на зоряний акторський склад та попередній успішний досвід Шумахера у зйомках фільму про Бетмена (режисер зняв фільм "Бетмен назавжди"), фільм виявився комерційної катастрофою і викликав негативні відгуки критиків.

Раніше повідомлялося про те, що Студія Marvel планує перезапустити франшизу про вампірів "Блейд". Центральною фігурою нового фільму стане жінка.