UA / RU
Підтримати ZN.ua

Режисер Кевін Сміт працює над новим фільмом про Джея і мовчазного Боба

Фільм отримав назву "Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження".

Режисер Кевін Сміт заявив про те, що працює над новим фільмом про Джея і мовчазного Боба, який отримав назву "Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження". Про це режисер розповів на своїй сторінці в Instagram.

За словами Сміта, картина стане сатирою на пристрасть сучасного кінобізнесу до переробок, а самі герої відправляться до Голлівуду, щоб зупинити перезавантаження вигаданого фільму Bluntman & Chronic.

Зйомки фільму почнуться вже цього літа.

Джей і мовчазний Боб - герої фільмів, коміксів і серіалів Сміта, що входять в вигаданий всесвіт View Askewniverse. Роль Джея грає Джейсон Мьюз, а мовчазного Боба - сам Сміт.

Кевін Сміт зняв фільми "Клерки", "В гонитві за Емі", "Догма", "Тусовщики з супермаркету", "Джей і мовчазний Боб наносять удар у відповідь", "Бивень" і багато інші.

Раніше Forbes назвав найбільш провальні фільми 2016 року. Перше місце в списку зайняв фільм "Макс Стіл". При бюджеті в 10 мільйонів доларів фільм зібрав у світовому прокаті лише 4,4 мільйона, тобто творці змогли повернути всього 42% вкладених у створення картини коштів.