UA / RU
Підтримати ZN.ua

Принц Гаррі і Опра Вінфрі знімуть серіал для Apple

Серіал розповість про психічне здоров'я.

Принц Гаррі і Опра Вінфрі виступлять у ролі режисерів і виконавчих продюсерів серіалу про психічне здоров'я для Apple. Як повідомляється на офіційній сторінці герцога і герцогині Сассекських в Instagram, серіал вийде у 2020 році.

Наголошується, що робота над шоу вже йде протягом декількох місяців. "Динамічний документальний серіал зосередить свою увагу на психічних розладах і психічному здоров'ї, надихаючи глядачів на чесну розмову про виклики, з якими стикається кожен з нас, і про те, як навчитися не просто виживати, але процвітати", - йдеться в повідомленні.

"Ми сподіваємося, що серіал вийде позитивним і повчальним... Для мене неймовірна гордість - працювати над ним разом з Опрою", - заявив принц Гаррі.

В кінці березня Apple офіційно анонсувала власний стримінговий сервіс. У презентації сервісу Apple взяли участь світові зірки: Стівен Спілберг, Дженніфер Еністон, Різ Візерспун, Стів Карелл, Джейсон Момоа, Віола Девіс, Джей-Джей Абрамс та інші, кожен з яких розповів про фільми і серіали, над якими працював.