UA / RU
Підтримати ZN.ua

Представлена раніше невідома пісня Прінса

Композиція Moonbeam Levels була представлена на каналі ABC News.

Телеканал ABC News представив невідому пісню співака Прінса, який помер у квітні цього року. Відео, на якому музиканти виконують композицію Moonbeam Levels, було опубліковано на сайті телеканалу.

Гітарна і фортепіанна партія для пісні були записані ще у 1982 році при підготовці альбому Прінса "1999". Пізніше трек розглядався для включення в альбом Rave Unto the Joy Fantastic, який не був виданий.

Пісня Moonbeam Levels відібрана для збірки 40 кращих композицій Прінса Prince 4Ever.

Нагадаємо, Прінс помер 21 квітня у віці 57 років. Музиканта знайшли в його домашній студії. Причини його смерті наразі офіційно не встановлено. Повідомлялося, що Прінс, за шість днів до смерті лікувався від передозування наркотиків.

15 квітня літак співака здійснив екстрену посадку в Моліні через кілька годин після концерту в Атланті. Тоді представники музиканта повідомили, що у нього грип. Разом з тим, кілька джерел повідомили про те, що лікарі дали Прінсу препарати від передозування опіату.

Медики порадили співакові залишатися в лікарні протягом 24 годин, але після того, як у ній не виявилося окремої палати, Прінс вирішив достроково виписатися.