UA / RU
Підтримати ZN.ua

Представлена нова виставка живопису "ДИВА ТРАПЛЯЮТЬСЯ"

В МВЦ Музею історії міста Києва розпочала свою роботу виставка живопису Ольги Кізуб

Кожен митець є унікальним. Не можна стати другим Леонардо, другим Ротко, другим Марчуком. Творча самобутність хвилює людську душу, торкаючись тих її струн, що уникають буденності і бринять від дотику прекрасного.

Живопис Ольги Кізуб вражає розмаїттям та неповторністю. Кожна її картина - окрема подія, нова ідея, що, народжуючись, вимагає від художниці свіжого погляду, унікальної техніки і чуттєвого переживання. Міцні та пристрасні мазки на картинах мисткині поєднуються з тонкими, ледь помітними переходами фарб, створюючи щось унікальне.

Для глядачів це чудова можливість поринути в різні світи, відчути стрімкий політ, бурхливу радість, тендітну ніжність та прозору тишу. Вражає, що такі різні полотна можуть бути витворами однієї людини. "Мої картини - це дзеркало, це ще один крок у знайомстві людини з собою, крок у світ внутрішніх подій і відкриттів. Я хочу, щоб від моїх картин душа людини співала і жила".

Ольга Кізуб - киянка. З дитинства відвідувала студію образотворчого мистецтва, а згодом художню школу. Здобула дві вищі освіти -- інженера-електрика та соціального психолога. Активною художньою діяльністю займається з 2000 року. Брала участь у багатьох групових виставках, провела дві персональні. Роботи художниці зберігаються в приватних колекціях в різних країнах.