UA / RU
Підтримати ZN.ua

Помер учасник квартету Il Divo Карлос Марін

Незадовго до смерті музиканта госпіталізували.

Один із вокалістів квартету Il Divo Карлос Марін помер у віці 53 років у Манчестері. Як повідомляє Deadline, причини смерті співака невідомі, але незадовго до смерті його госпіталізували.

Іспанська газета El Pais минулого тижня писала, що Маріна помістили в медикаментозну кому. З посиланням на власні джерела видання повідомляло, що музикант почував себе погано протягом тижня під час туру Британією.

Смерть Маріна підтвердили решта учасників Il Divo, розмістивши відповідну заяву в соцмережах.

Читайте також: Помер співак та музикант Алєксандр Градський

«Іншого такого голосу чи духу, як у Карлоса, вже не буде. Ми здійснювали цю чудову подорож з Il Divo протягом 17 років, і нам бракуватиме нашого дорогого друга. Ми сподіваємося і молимося, щоб його прекрасна душа спочивала з миром», - написали Урс Бюлер, Себастьєн Ізамбар та Девід Міллер.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Il Divo – це міжнародний квартет виконавців з консерваторською підготовкою, заснований у 2004 році. Склад учасників залишався незмінним упродовж 17 років. У 2006 році був внесений до Книги рекордів Гіннеса як найуспішніший поп-проєкт. За роки існування гурт записав 10 студійних альбомів, кілька разів виступав із концертами у Києві.