UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пісня Stefania Kalush Orchestra встановила рекорд Spotify

Трек став найбільш прослуховуваним у східноєвропейських та центральноазіатських країнах.

Трек Stefaina українського гурту Kalush Orchestra, з яким він переміг на «Євробаченні-2022», встановив новий рекорд сервісу Spotify. Як повідомляє «Суспільне», пісня стала треком, що найбільш прослуховується, у східноєвропейських і центральноазіатських країнах.

«Щойно дізнався, що ми побили рекорд у СНД у Spotify. У нас є найбільша кількість прослуховувань. Ніхто ще стільки не мав, як у нас. На другому місці - Елджей, у нього теж було багато прослуховувань, але тут Kalush №1», - розповів соліст гурту Олег Псюк.

Читайте також: Kalush Orchestra продали нагороду "Євробачення" за $900 тис для ЗСУ

Пісня продовжує залишатися в чартах сервісу, так станом на 1 червня вона займає 34 місце в Spotify Global Viral. На хостингу YouTube кліп на Stefaina посідає перше місце у розділі «Популярне. Музика».

Нагадаємо, Kalush Orchesta наприкінці свого виступу у фіналі конкурсу закликали допомогти Україні та врятувати "Азовсталь". Внаслідок чого виникли побоювання, що гурт можуть дискваліфікувати, оскільки на "Євробаченні" заборонені політичні гасла. Водночас Європейська мовна спілка заявила, що вважає заклики до миру та допомоги Україні гуманітарними, а не політичними.

Kalush Orchesta здобули 631 бал, при цьому 439 балів віддали глядачі. Перемога представників нашої країни означає, що Україна має право провести конкурс наступного року.