UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пішла з життя актриса Ширлі Дуглас

Актриса померла від ускладнень, викликаних пневмонією, не пов'язаною з коронавірусом.

Канадська актриса Ширлі Дуглас померла від ускладнень, викликаних пневмонією. Про це повідомив її син від шлюбу з Дональдом Сазерлендом Кіфер Сазерленд, повідомляє "Новое время".

За його словами, пневмонія не була пов'язана з новим коронавірусом. "Сьогодні зранку моя мама Ширлі Дуглас покинула цей світ через ускладнення, викликані пневмонією (не пов'язаною з COVID-19)", - написав він.

Актор також висловив співчуття усім, хто втратив близьких через коронавірус.

Дуглас відома по ролі місіс Старч у фільмі "Лоліта" Стенлі Кубрика. Також вона грала у фільмах "Масмер", "Пов'язані смертю", "Шукайте жінку".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Станом на 7 квітня кількість людей, які заразилися коронавірусом в світі склала 1 347 803, понад 277 тисяч людей одужали після зараження. Від ускладнень коронавірусної хвороби у світі померло 74 807 осіб.

Найбільш активно коронавірусна інфекція поширюється в США – там за добу померло 1 255 осіб і понад 30 тисяч підхопили інфекцію.

Найбільшими епіцентрами коронавірусної пандемії в світі є США (368 196 заражених), Іспанія (136 675 заражених), Італія (132 547 заражених) і Німеччина (103 375 заражених).