UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Паразити" отримали головну нагороду премії Гільдії кіноакторів США

Картина стала першим іноземним фільмом, удостоєний цієї нагороди.

Фільм "Паразити" південнокорейського режисера Пон Чжун Хо, отримав премію Гільдії кіноакторів США (Screen Actors Guild Award) у головній номінації. Як повідомляє CNN, картина стала першим іноземним фільмом, який був удостоєний цієї нагороди.

Хоакін Фенікс отримав нагороду як кращий актор за "Джокера", а Рене Зельвегер визнана найкращою актрисою за роль у "Джуді". Премію як краща актриса другого плану отримала Лора Дерн за "Шлюбну історію", а звання кращого актора другого плану отримав Бред Пітт, який зіграв в "Одного разу... в Голлівуді".

Роберт Де Ніро отримав нагороду за внесок у розвиток кіно.

Приз за кращий комедійний серіал отримала "Неймовірна місіс Мейзел", а кращим драматичним серіалом назвали "Корону". Кращим актором за роль у драматичному серіалі був визнаний Пітер Дінклейдж з "Гри престолів", а кращою актрисою в драматичному серіалі – Дженніфер Еністон за "Ранкове шоу".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше Асоціація кінокритиків мовних компаній США і Канади назвала лауреатів премії Critics' Choice Movie Awards цього року. Головну нагороду-звання "Кращий фільм" отримала картина Квентіна Тарантіно "Одного разу... в Голлівуді".