UA / RU
Підтримати ZN.ua

Оргкомітет "Євробачення" вибачився за вчинок пранкери Седюка

Оргкомітет проводить власне внутрішнє розслідування.

Оргкомітет "Євробачення" приніс свої вибачення Джамалі та її команді за інцидент, який стався під час її виступу у фіналі пісенного конкурсу. Відповідну заяву було опубліковано на сайті UA:Перший.

"Ми обурені і жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець повинен понести відповідальність за скоєне", - зазначив виконавчий продюсер конкурсу Павло Грицак.

Крім того, у заяві йдеться про те, що оргкомітет проводить своє власне внутрішнє розслідування, результати якого будуть оголошені пізніше.

Під час виступу Джамали у фіналі "Євробачення" на сцену вийшов пранкер Віталій Седюк і частково оголився. Седюк відомий і іншими подібними витівками. Зокрема, у 2013 році він намагався отримати "Греммі" замість співачки Адель. До цього він намагався "розіграти" Вілла Сміта і Мадонну.

Нагадаємо, конкурс "Євробачення 2017" пройшов у Києві 9-13 травня. За результатами голосування національних журі та глядачів конкурсу, перемогу здобув представник Португалії Сальвадор Собрал, який отримав 758 балів.