UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опубліковано трейлер сиквела «Аватара» Джеймса Кемерона

Прем'єра фільму має відбутися у середині грудня.

У мережі з'явився трейлер фільму "Аватар: Шлях води", який стане продовженням культової стрічки Джеймса Кемерона. Прем'єра сиквела запланована на 16 грудня цього року.

Події у новому фільмі розгортаються понад 10 років після оригінального «Аватара». Вони розкажуть про сім'ю Саллі: Джейка, Нейтірі та їхніх дітей. Земляни повернуться на Пандору, щоб захопити її, місцеві жителі знову мають розпочати бій, щоб захистити свою планету від цілої армії людей.

Читайте також: Вийшов трейлер п'ятого сезону серіалу «Корона»

Дії більшості сцен трейлера розгортається під водою. Імовірно, що й основні події фільму будуть зосереджені у підводному світі.

Оригінальний «Аватар» вийшов 2009 року. Фільм понад 10 років утримував перше місце у списку найкасовіших стрічок усіх часів, поки в 2019 році не поступився «Месникам: Завершення».

Спочатку творці "Аватара" обіцяли випустити перший сиквел картини у 2015 році. Тоді продюсер фільмів Джона Ландау заявляв, що два фільми - продовження будуть самостійними творами з закінченим сюжетом, а не однією пригодою, розбитою на дві серії.

Пізніше Кемерон заявив про те, що фільмів-продовжень «Аватара» буде чотири, і він зніматиме їх одночасно. Вони повинні були вийти у 2018, 2020, 2022 та 2023 роках.

У 2017 році режисер розпочав зйомки «Аватара 2» та «Аватара 3». У березні 2020 року Кемерон був змушений призупинити зйомки через пандемію коронавірусу.