UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опубліковано новий трейлер фільму про літаюче слоненя Дамбо

Фільм став перезапуском мультфільму 1941 року.

Студія Disney на своєму каналі на YouTube опублікувала другий трейлер фільму "Дамбо", який став перезапуском класичного мультфільму студії, що вийшов у 1941 році. Режисером картини виступив Тім Бертон, а головну роль у ній виконав Колін Фаррел.

Цирковий імпресаріо Марк Медічі призначає колишню зірку цирку Холта Ферріера і його дітей, Міллі і Джо, опікунами новонародженого слоненяти, чиї неймовірно великі вуха відразу стають предметом для постійних жартів і насмішок колег Холта по цеху. Раптово дізнавшись, що Дамбо вміє літати, власник цирку вирішує нажитися на незвичайних здібностях слоненяти. До справи підключається енергійний підприємець В. А. Вендевер, який вирішує зробити з малюка Дамбо головну зірку свого нового грандіозного розважального шоу "Казкова країна".

Також у фільмі знялися Денні ДеВіто, Майкл Кітон, Єва Грін, Ніко Паркер Руні, Джозеф Гатт і Алан Аркін. Світова прем'єра "Дамбо" призначено на березень 2019 року.

Раніше студія Marvel Entertainment опублікувала перший трейлер фільму "Капітан Марвел". Режисерами картини виступили Анна Боден і Райан Флек, а головну роль у ній зіграла Брі Ларсон. Фільм розповість про пілота військово-повітряних сил Керол Денверс, яка отримує надприродні здібності внаслідок контакту з расою інопланетян.