UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опублікований трейлер продовження "Монстро"

Фільм був знятий в атмосфері цілковитої секретності.

Студія Paramount на своєму каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму "Вулиця Кловерфілд, 10", який стане продовженням трилера "Монстро". Як повідомляє The Verge, вперше трейлер був показаний в кінотеатрах США, а потім був викладений у мережу.

Поява трейлера фільму, який повинен стати постапокаліптичною драмою, стала повною несподіванкою, оскільки до сьогодні не було ніяких даних про його зйомки.

Після показу трейлера в кінотеатрах Джей Джей Абрамс, який виступив у ролі продюсера фільму, офіційно підтвердив його вихід на екрани в березні цього року. Він заявив про те, що творці "Вулиці Кловерфілд, 10" хотіли створити "кровного родича "Монстро"".

Трейлер показує сцени з життя родини в підземному бомбосховищі. У кадрі з'являються Джон Гудман, Мері Елізабет Вінстед і Джон Галлахер-молодший. Трейлер закінчується сценою, в якій Вінстед намагається вирватися на поверхню, але застигає перед вікном, побачивши щось жахливе.

Режисером нового фільму став Ден Трахтенберг, який раніше зняв короткометражку "Портал: Виходу немає". Було відомо, що в 2014 році він приступив до зйомок постапокаліптичного трилера, який виявився сіквелом "Монстро".

"Монстро" вийшов у 2008 році. Режисером виступив Метт Рівз. Фільм-катастрофа розповідає про напад на Нью-Йорк 45-метрового чудовиська на ім'я Кловерфілд.

Раніше компанія 20th Century Fox опублікувала на своєму каналі в YouTube новий трейлер фільму "Дедпул", який розповість про одного з найвідоміших антигероїв всесвіту Marvel.