UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Океан Ельзи» опублікував відео спонтанного концерту в Києві

Концерт відбувся «у складний день 22 лютого».

Гурт «Океан Ельзи» опублікував відео спонтанного концерту, який він дав на Пішохідно-велосипедному мосту Києва 22 лютого. Акустичний концерт відбувся під гаслом «Ми разом!».

«У складний день 22 лютого 2022 року вранці з'явилася ідея просто вийти в Києві на міст, як вуличні музиканти, зіграти кілька пісень під гітару. Відчули, що треба показати всім: ми разом! Ми тут, удома, продовжуємо робити свою справу, бути зосередженими, чіткими. Віримо у кожного з нас і найбільше у свою армію. Дякую всім, хто так швидко і несподівано для нас самих сьогодні був поряд. Слава Україні!», - написали музики у підписі до відео.

Читайте також: Музиканти Положинський і Тополя вступили до лав тероборони

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Нагадаємо, 21 лютого президент Росії Владімір Путін офіційно визнав "суверенітет" ним же створених та керованих терористичних воєнізованих угруповань "ДНР" та "ЛНР". Формулювання підписаного тексту мають ризики, які може використати Кремль для початку "виправданого" масштабного наступу на територію України.

Аналіз нових геополітичних реалій гарячими слідами — у статті Тетяни Силіної "Визнання ЛНР/ДНР": перемога чи програш Путіна і що це означає для України?"