UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Океан Ельзи» і «Один в каное» випустили спільну пісню

Пісня отримала назву «Місто весни».

Українські гурти «Океан Ельзи» і «Один в каное» випустили спільну пісню, яка отримала назву «Місто весни». Це перша пісня, яку Святослав Вакарчук присвятив Львову.

«З'явилася пісня у мене несподівано, гуляючи по... Маріїнському парку в Києві. Добре пам'ятаю, що це було на початку квітня цього року. Я часто гуляю сам, мені так подобається. У той день йшов і думками перенісся до Львова, і відчув бажання написати пісню. В ту ж мить народилася мелодія, і тут же склалися рядки, не часто буває у мене - одночасно створити і музику, і вірші. Через півгодини я вже сидів за роялем, і на 90% пісня була готова. Таке буває рідко, але буває і це одна з таких пісень», - поділився Вакарчук.

«Я добре пам'ятаю, як Святослав говорив, що написав цю пісню на одному диханні за дуже короткий час. Для мене, як авторки власних пісень, цей стан дуже знайомий і цінний. Пісні, які пишуться на одній хвилі зазвичай «дихають» з самого початку. Тому нашим основним завданням було не нашкодити: не змінити до невпізнання, не втратити душі пісні, але відчути і підхопити той настрій, який в ній є», - розповіла солістка «Один в каное» Ірина Швайдак.

Відео на пісню зняв у «Львові» режисер Віктор Придувалов. Коли знімали відео, була відмінна погода. Але о 4 ранку, коли йшли зйомки останніх кадрів, на словах «чому ми не можемо забути про зливи», раптом пішов дощ. Цей момент зняли і він потрапив до кліпу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: ABBA повертається: група представила дві нові пісні, та випускає перший за 40 років альбом