UA / RU
Підтримати ZN.ua

НВО замовив серіал за сценарієм Джей Джей Абрамса

Кабельний канал виграв права на серіал у Apple.

Кабельний канал НВО замовив виробництво серіалу "Напівсвітло", продюсером і серіалом якого виступить Джей Джей Абрамс, повідомляє The Hollywood reporter.

Наголошується, що НВО виграв права на серіал на торгах у Apple. За відомостями видання, Абрамс був дуже задоволений співпрацею з каналом під час роботи над "Світом Дикого заходу", тому віддав перевагу НВО.

Це перший серіал майже за десять років, у виробництві якого Абрамс виступить в ролі автора сценарію. До цього він працював над сюжетом "Грані" (останній епізод, написаний Абрамсом, вийшов у 2009 році) і шпигунської драми "Під прикриттям" (2010).

"Напівсвітло" розповість про сім'ю, що складається з матері-вченого, батька і дочки. Після того, як мати впадає у кому після аварії, її дочка виявляє в підвалі "експерименти", над якими працювала мати, і попадає в потойбічний світ. Незабаром туди ж відправляється і її батько.

Раніше повідомлялося про те, що Абрамс замінить Коліна Треворроу на посаді режисера дев'ятого епізоду саги "Зоряні війни".