UA / RU
Підтримати ZN.ua

Невидані раніше пісні The Beatles вперше вийдуть альбомом в листопаді

Телерадіокорпорація BBC "розсекретила" чергову порцію "бітлівських архівів": у новий альбом увійдуть раніше невидані пісні групи і записи розмов ліверпульської четвірки в студії.

Диск з раніше невиданими піснями легендарної британської групи The Beatles вийде 11 листопада цього року.

В новий збірник "On Air - Live at The BBC Volume 2" увійдуть 63 треку, з яких 37 - це раніше не видавалися версії пісень у виконанні "бітлів". Ще 23 - це запису інтерв'ю і розмов з участю членів групи в студії, де записувалася ліверпульська четвірка.

В компіляцію увійшли такі композиції, як "I Saw Her Standing There", "I Want To Hold Your Hand", "From Me To You", "This Boy", "I Feel Fine", "Please Please Me" та інші.

Весь матеріал, який увійшов до збірки, був записаний в студії мовної корпорації BBC з 1963 по 1964 рік, передає ИТАР-ТАСС.

Попередню порцію "бітлівських архівів" телерадіокорпорація BBC "розсекретила" у 1994 році, випустивши збірку "Live at the BBC".

Як зазначають оглядачі, в період з березня 1962 по червень 1965 року The Beatles виступили на цьому радіо в цілому 275 разів, записавши "живцем" під час однієї 7-годинної сесії 18 пісень.

Це дає підстави вважати, що нинішня чергова порція записів "Бітлз" із серії "Live at the BBC", якою меломанам довелося чекати майже 20 років, може стати далеко не останньою. !zn

Читайте також:

Маккартні заспівав пісні The Beatles з музикантами Nirvana

Помер лідер легендарної панк-групи "Король і шут" Михайло Горшеньов

Легендарна "Мелодія" відновить виробництво платівок

Deep Purple випускає перший за 8 років альбом