UA / RU
Підтримати ZN.ua

Netflix закрив два серіали через коронавірус

Стримінговий сервіс більше не буде працювати над шоу «Суспільство» і «Мені це не подобається».

Стримінговий сервіс Netflix скасував рішення про продовження серіалу «Суспільство» на другий сезон. На виробництво шоу вплинула пандемія коронавірусу, зйомки другого сезону вирішили не проводити, повідомляє Deadline.

Крім того, Netflix вирішив не продовжувати на другий сезон серіал «Мені це не подобається». Відзначається, що офіційно про те, що у серіалу буде другий сезон, не оголошувалося. Але його сценарій вже писали, і незабаром повинен був початися процес виробництва.

За відомостями джерел видання, на закриття серіалів вплинула невпевненість в датах початку виробництва і графіках задіяних акторів, а також несподівані збільшення бюджетів, викликані COVID-19.

«Ми розчаровані тим, що змушені приймати такі рішення через обставини, обумовлені пандемією COVID-19. Ми вдячні всім творцям, сценаристам, акторам і членом знімальних команд, які невтомно працювали над тим, щоб зробити ці серіали доступними глядачам по всьому світу», - заявили в Netflix.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: НВО випустить серіал про пошуки вакцини від коронавірусу

Раніше канал AMC переніс прем'єру 11 сезону серіалу «Ходячі мерці» через пандемію нового коронавірусу. Планувалося, що він вийде в жовтні, але тепер його перенесли на 2021 рік.